Despre noi

Prezentarea centrului

Infiintat in 2007 din dorinta de a avea un mic aport referitor la piata informationala si profesionala existenta, centrul nostru a avut posibilitatea de a intra in contact cu oameni deosebiti, cu calitati exceptionale, ce au preluat, aprofundat si ulterior aplicat, notiunile esentiale, precum si secretele unor meserii ce sunt la mare cautare. Procesul educational s-a realizat prin intermediul unor formatori calificati si prin metode moderne de predare.

 

Inca de la inceput, certificarea cunostintelor asimilate s-a facut prin inmanarea unor certificate eliberate de CNFPA (Comisia Nationala de Formare Profesionala a Adultilor) si recunoscute de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Ministerul Educatiei si Cercetarii, precum si de Ministerul Sanatatii.

 

In momentul de fata, suntem prezenti in 5 localitati din tara: Timisoara, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu si Targu Mures, cu perspectiva unei extinderi solide si de un inalt nivel calitativ, in toata Romania.

 

Scopuri si valori

Datorita cresterii calitative a pietii de beauty in Romania, am decis sa dezvoltam latura de formare profesionala in infrumusetare, prin impartasirea tehnicilor traditionale, dar si prin abordarea si aprofundarea metodelor moderne, tehnologizate si a trend-urilor din domeniul frumusetii. Totdeauna, calitatea predarii, a materialelor si ustensilelor va fi pe primul loc, dar inainte de acestea, amabilitatea si ambianta perfecta, vor fi eticheta noastra.

 

Sala de curs

 

manual mani pedi Metropolitan School

 

sesiune makeup pentru site